Contact

Scopul pentru care mi-am deschis acest blog, este în exclusivitate evanghelic, constructiv şi devoţional. Tocmai pentru acest fapt, probabil că nu voi accepta anumite comentarii polemice sau tendenţioase, care prin conţinutul lor s-ar îndepărta de la scopul de mai sus. Vreau ca acest spaţiu virtual să fie un loc unde oamenii să-l găsească pe Hristos, cei care l-au găsit deja, să crească în credinţă şi cei slabi, descurajaţi şi deziluzionaţi de greutăţile vieţii să fie ridicaţi şi îmbărbătaţi.

Mă puteți contacta prin intermediul acestei pagini, scriind la rubrica ,,comentarii”, iar pentru probleme mai personale puteți folosi via  e-mail, twitter sau facebook

E-mail: beni_dradici@yahoo.es

Domnul să vă binecuvinteze !!!

8 comentarii

8 gânduri despre „Contact

 1. Pace frate Beni,sunt o sora din biserica (sotie si o mama in acelasi timp
  de 2 copii)..indraznesc sa va cer un lucru:sa scrieti si despre educatia copiilor daca se poate..si am si o intrebare: dumneavoastra ca lucrator al Domnului si tata sunteti de acord cu „bataia e rupta din rai”,,la copii?In ultimul timp tot am vorbit despre asta cu mamici si majoritatea spun ca „o bataie din cand in cand nu strica”..chiar se poate educa un copil cu bataie?ce mai intelege copiii de bunatate,rabdare si dragoste,daca noi ca si parinti nu le dovedim asta?. Va rog mult ,poate va faceti timp sa scrieti despre asta..pt mine e ff important si cred ca sunt multe familii care isi doresc sa citeasca mai mult despre o educatie corecta si dupa palcul lui DUMNEZEU..FITI BINECUVANTAT

  • Mulțumesc pentru sugestia de a scrie despre educația copiilor. Cred că este un subiect important și o să scriu despre asta. În ceea ce privește întrebarea dumneavoastră, răspunsul este destul de controversat în aceste vremuri. Eu vă spun ceea ce scrie Biblia despre acest subiect:
   Cine cruţă nuiaua, urăşte pe fiul său, dar cine-l iubeşte, îl pedepseşte îndată. – (Proverbe 13:24)
   Pedepseşte-ţi fiul, căci tot mai este nădejde, dar nu dori să-l omori. – (Proverbe 19:18)
   Alte versete despre acest subiect sunt: Proverbe 22:15;23:13; 29:15; Evrei 12:4 – 11.
   Ce înțeleg eu atât citind Biblia cât și din experiența mea ca părinte, este că uneori disciplina cu nuiaua este mai eficientă decât 100 de mustrări, dar aceasta trebuie să fie moderată, proporțională cu vina și întotdeauna copilul trebuie să știe pentru ce este pedepsit. Acest mod de educație nu mai funcționează când copilul este un adolescent. La această vârstă trebuie să se vadă deja un grad de maturitate și de înțelegere la copil. Vă recomand să citiți cartea Voia lui Dumnezeu în Familie de Nelu Mureșan. Dacă nu o găsiți pot să vi-o împrumut eu.
   Domnul să vă binecuvinteze !!!

 2. Ceea ce vroiam să vă mai spun este că expresia „ruptă din rai” mi se pare exagerată. Mai degrabă eu aș numi-o „un rău necesar”, precum freza dentistului sau bisturiul chirurgului, păstrând bineînțeles proporțiile. Vina pentru care copii trebuie disciplinați în felul acesta trebuie să fie una de natură morală (minciuna de ex.) și nu una datorită nepriceperii sau neîndemânării (a sparge un pahar).

  • Probabil că vă referiți la studiul despre Partea Dumnului – zeciuiala. Acolo, ceea ce vroiam să scot în evidență nu erau cifre sau cote ci un principiu biblic: de a da o parte procentuală din venitul nostru Domnului. Dacă vorbim despre venit, acesta începe de la 1 RON sau 1 € și nu doar de la o anumită ,,sumă în sus” stabilită arbitrar, superficial sau egoist.

 3. Pace frate Beni.

  In primul rand tin sa te felicit ca iti aloci timp sa traduci atricole, si te felicit pentru lucrarea care o faci pe acest blog.
  Vreau sa te intreb daca pot prelua articole de la tine si sa le pun pe Neclintit.com
  in care voi specifica la final de articol ca le am de la tine si voi pune si trimitere catre acest blog.
  Astept raspuns.
  Chelaru Daniel, Neclintit.com

  • Pace. Mulţumesc pentru încurajări. Puteţi să preluaţi orice articol dar vă rog folosiţi varianta rebloghear sau preluaţi o parte din articol (nu mai mult de o treime) cu adăugarea „citeşte mai mult” pe blogul original.
   Fiţi binecuvântaţi !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s