Bill Gates – avem nevoie de un guvern mondial

bill-gates-gobierno-mundial

Cunoscutul om de afaceri american, miliardarul Bill Gates, crede că un fel de „guvern mondial” ar pute aduce soluţii problemelor cu care se confruntă lumea, precum sărăcia, schimbările climatice sau foametea, probleme care trebuie să fie combătute în viitor.

Gates a criticat că nu s-a făcut aproape nimic referitor la schimbările climatice şi că un guvern mondial ar fi necesar, a spus într-un interviu cu ziarul german Süddeutsche Zeitung”.

„S-ar putea să-ţi vină să râzi, dar în realitate este trist să vezi cum s-a desfăşurat Conferinţa din Copenhaga (asupra schimbărilor climatice), cum sistemul Naţiunilor Unite a eşuat, este trist”, a spus Gates, conform lui The Huffington Post. Având în vedere problemele urgente din lume, un guvern mondial este „foarte necesar”, spune Gates.

„ONU  a fost creată în special pentru securitatea în lume. Suntem pregătiţi pentru război, pentru că am luat toate măsurile de precauţie. Avem NATO, avem divizii, jeep-uri, persoane pregătite. Dar ce se întâmplă cu bolile, cu epidemiile din lume? Câţi medici avem pregătiţi pentru aceste probleme? Câte avioane sau câte corturi pentru spitale de campanie avem? Ce fel de oameni de ştiinţă avem? Nu există altă soluţie mai bună decât un Guvern al Lumii, care ar putea să fie cel mai bine pregătit pentru a rezolva aceste probleme”, a spus.

Conform revistei Forbes, Bill Gates este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de peste 80 de miliarde de dolari, succesul său provenind din vânzarea sistemului operativ Windows, sistemul care este cel mai folosit de majoritatea calculatoarelor din lume. (AcontecerCristiano.net)

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Despre necesitatea unui guvern mondial se vorbeşte de mai mult timp, mulţi avansând această idee ca fiind soluţia cea mai bună pentru rezolvarea problemelor lumii. De fapt Uniunea Europeană este considerată de mulţi ca fiind doar antecamera unei Uniuni Mondiale, şi care ar putea avea în frunte un  lider unic, pe care teologii îl identifică cu personajul enigmatic din Apocalipsa 13 …. Şi i s-a dat stăpânire peste orice seminţie, peste orice norod, peste orice limbă şi peste orice neam. Şi toţi locuitorii pământului i se vor închina, toţi aceia al căror nume n-a fost scris, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului care a fost junghiat. (Apocalipsa 13:7-8).

Nu este chiar aşa de uşor în contextul actual să se ajungă la un astfel de progres politic, dar faptul că o astfel de idee este lansată public de un „greu” cum este Bill Gates, îi conferă o doză considerabilă de credibilitate. De fapt, promovarea unui lucru pe piaţă, prin intermediul unei persoane publice, admirată de omul de rând, datorită succeselor obţinute, este una din tehnicile cele mai utilizate în marketing.

În urmă cu câteva luni un alt lider proeminent cum este evreul Shimon Peres, încerca să ne vândă ideea unei Organizaţii a Religiilor Unite (detalii AICI), iar de data aceasta, nevoia unui Guvern Mondial, este  promovată de tocmai miliardarul Bill Gates.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s