Cele mai populare versete ale Bibliei în 2014

bible360image1

Milioane de persoane au schimbat modul de utilizare al Bibliei, folosind versiunea electronică a acesteia. Aplicaţia You Version este cea mai descărcată versiune din lume din categoria Biblii, atât în versiunea Android cât şi versiunea iOS, aflăm din informaţiile furnizate de portalul NoticiaCristiana.com

Folosirea acestei aplicaţii a evidenţiat că anul acesta au fost citite aproape 10 mii de trilioane (1015) de capitole, de către cei 184 de milioane de utilizatori. Aplicaţia a sărbătorit anul acesta numărul de 1 000 de traduceri oferite, adică 7 din 10 persoane din lume poate să citească Biblia în propria ei limbă pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Brazilia, SUA şi Nigeria împărtăşesc acelaşi verset „favorit” din Filipeni 4:8. Epistola către Filipeni a obţinut o mare popularitate în 2014. Această carte din Noul Testament posedă trei din primele 10 versete cele mai marcate, subliniate şi împărtăşite, din toată Biblia, conform rezultatelor căutătorilor You Version.

Ieremia 29:11 a fost versetul cel mai popular în Canada, Marea Britanie şi Australia. Ieremia 33:2 – 3, au fost versetele cele mai populare în Coreea de Sud, în timp ce Isaia 41:10, a fost versetul cel mai popular în Mexic şi Columbia.

Lista versetelor cele mai populare în toată lumea, în anul 2014, este următoarea:

 1. Romani 12:2Să nu vă potriviţi chipului veacului acestuia, ci să vă prefaceţi, prin înnoirea minţii voastre, ca să puteţi deosebi bine voia lui Dumnezeu: cea bună, plăcută şi desăvârşită.
 2. Filipeni 4:8Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească.
 3. Filipeni 4:6Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri.
 4. Ieremia 29:11Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.
 5. Matei 6:33Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.
 6. Filipeni 4:7Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus.
 7. Proverbe 3:5Încrede-te în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
 8. Isaia 41:10 Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.”
 9. Matei 6:34Nu vă îngrijoraţi, dar, de ziua de mâine; căci ziua de mâine se va îngrijora de ea însăşi. Ajunge zilei necazul ei.
 10. Proverbe 3:6Recunoaşte-L în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.

Din lista de anul trecut, efectuată de către You Version, doar Filipeni 4:6 continuă să fie şi anul acesta între primele cinci versete favorite.

5 gânduri despre „Cele mai populare versete ale Bibliei în 2014

 1. Pingback: Cele mai populare versete ale Bibliei în 2014

 2. GOD KEEP HIS PROMISE….PRAISE THE LORD
  …GOD BLESSING YOU ¡!!!!™!!!!!!!!!™™!™™™™™™™!!!!!!!!!!™™™™™≥>>>>>>>

  THANK YOU MAY GOD. EV.MATEY 24;14

 3. Pingback: Cinci versete populare, accesate … în Anul 2015! | ARMONIA MAGAZINE - USA

 4. Pingback: Cele mai utilizate versete biblice online în 2014 « tineridelanganoi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s