Viaţa unui poliţist este salvată de o Biblie pe care acesta o avea la piept

Un glonţ care ar fi ajuns în inimă, este oprit între filele Bibliei pe care o avea în buzunarul de la piept, este o poveste interesantă a unui poliţist din Argentina, relatată de portalul Protestante Digital, care citează surse de la cotidianul argentinian Infobae.

Biblia si glontul

Proverbe 4: 23 spune: „Păzeşte-ţi inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieţii” şi bineînţeles acest verset are o semnificaţie spirituală, făcând trimitere la hrana spirituală cu care ne săturăm fiinţa noastră. Dar în cazul poliţistului Felipe Rebollo, acest verset avea să se împlinească la modul literal, mulţumită ajutorului nesperat şi inestimabil al propriei lui Biblii.

Rebollo se afla în serviciu de noapte marţea trecută şi îşi făcea rondul prin Cartierul Belgrano, al localității Machagai din Provincia Chaco, Argentina, când dintr-o maşină, două persoane au început să-l strige pe nume. Apropiindu-se, un bărbat a scos o armă şi a început să tragă spre el. Primul glonț nu a reuşit să-l atingă, iar al doilea s-a înfipt în pieptul poliţistului, deasupra inimii dar care a fost reţinut între filele unei mici Biblii pe care acesta o avea în buzunarul cămăşii de la piept. În acel moment, Rebollo a răspuns agresiunii cu pistolul din dotare şi s-a produs un schimb de focuri care a încetat când maşina cu cei doi bărbaţi a pornit în trombă de la locul faptei.

Poliţistul a fost dus la spital unde medicii au văzut că mica Biblie a amortizat glonţul, lăsând urme vizibile în paginile acesteia. Rebollo a prezentat doar câteva mici leziuni în partea stângă a pieptului, datorate impactului loviturii primite, dar nu a necesitat internarea în spital. Biblia a salvat viaţa poliţistului de la o moarte sigură. Autorii împuşcăturilor care au fugit, continuă să fie dispăruţi şi nu se cunoaşte motivul atacului. Suspiciunile merg în direcţia unor probleme personale, sau ar putea fi relaţionate cu activitatea acestuia de agent de securitate.

2 gânduri despre „Viaţa unui poliţist este salvată de o Biblie pe care acesta o avea la piept

  1. Pingback: Viata unui politist este salvata de o Biblie pe care acesta o avea la piept | Neclintit.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s