Franklin Graham – Sunt acestea ultimele ore care anunţă A Doua Venire a Lui Hristos?

Billy Graham Takes His Crusade To New York City Doar uitându-te la ştiri şi te simţi ca şi cum lumea aceasta se desface toată în bucăţi. Se pare că niciodată nu se vor termina veştile rele. Musulmanii îi omoară pe creştini din Indonezia şi până în Pakistan şi Bangladesh. În China bisericile sunt dărâmate. Creştinii sunt torturaţi, decapitaţi şi crucificaţi în Irak. Satele sunt incendiate şi bisericile sunt distruse, aceleaşi lucruri întâmplându-se şi în Siria.

Pastorul american Saeed Abedini continuă să fie arestat în Iran, din cauza credinţei lui. De-a lungul Africii de Nord, a Orientului Mijlociu şi în alte părţi din lume, bisericile lui Isus Hristos şi orice persoană sau oricare grup care îi poartă numele este ameninţat. În ţara noastră (Statele Unite n.tr.), există o mare opoziţie faţă de Biserica lui Isus Hristos. Acestea le vedem prin intermediul mediilor de comunicare, a industriei de divertisment, a guvernului şi a politicii.

Isus i-a avertizat pe ucenici în Matei 24 atunci când l-au întrebat despre sfârşitul vremurilor. El a spus că vor fii războaie, veşti de războaie, foamete, cutremure şi epidemii. El le-a spus: „Atunci vă vor da să fiţi chinuiţi şi vă vor omorî; şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru Numele Meu” (Matei 24:9).

În timp ce citeam ştirile, nu puteam să nu mă întreb: „Sunt acestea ultimele ore care anunţă A Doua Venire a lui Hristos?” El îşi va răpi Biserica Lui şi Dumnezeu îşi va revărsa mânia peste lumea aceasta care l-a refuzat pe Fiul Său. Nu ştiu dacă mai avem ore, zile, luni sau ani, dar ca şi creştini, Dumnezeu ne cheamă să ducem adevărul Evangheliei până la marginile Pământului.

Munca noastră constă în a-i avertiza pe păcătoşi despre consecinţele păcatului şi să le arătăm că Dumnezeu este iubitor şi milos, dispus să ierte dacă credem în El şi ne pocăim. Trebuie să acceptăm planul lui Dumnezeu pentru păcatul nostru, vărsarea sângelui lui Hristos pe cruce. Aceasta este ceea ce noi predicăm – la Asociaţia Evanghelistică Billy Graham – că Isus a murit, a fost îngropat şi că a înviat din morţi! În ultimă instanţă aceasta este ceea ce trebuie să ne intereseze cel mai mult în lumea aceasta.

Am văzut cu ochii noştri efectele epidemiei de Ebola. Anul acesta, din cauza virusului deja au plătit cu viaţa peste 1000 de persoane., fiind cel mai virulent virus de Ebola din istorie. Un medic care lucra la misiunea Samaritan`s Purse în Liberia a fost infectat cu acest virus mortal şi prin intermediul rugăciunilor a multor credincioşi, Dumnezeu i-a mai dat încă viaţă. Toate acestea îmi amintesc de urgenţa de a predica Evanghelia cât timp mai avem oportunităţi. Isus ne-a spus: „Cât este ziuă, trebuie să lucrez lucrările Celui ce M-a trimis; vine noaptea, când nimeni nu mai poate să lucreze” (Ioan 9:4).

Recent am terminat o cruciadă evanghelistică în Pittsburg şi avem alta programată în Toronto – Ontario şi apoi alta în Erie – Pennsylvania, unde Vestea cea Bună va fii proclamată la mii de persoane şi va fii transmisă şi prin Internet pentru ca să ajungă şi la alţii. În această toamnă avem un nou şi puternic film „My Hope” (Speranţa mea) cu un mesaj despre cer, care nu s-a mai difuzat înainte, din partea tatălui meu (Billy Graham n.tr.). Aceasta este o mare oportunitate pentru dumneavoastră şi pentru biserica din care sunteţi parte pentru a vă asocia la „My Hope 2014”  cu Billy Graham, să vă invitaţi prietenii şi pe cei dragi ca să asculte Evanghelia.

Şi pentru că organizăm campanii evanghelistice pe stadioane sau ajungem la cei pierduţi din ţările închise din Orientul Mijlociu prin Internet, cu ajutorul motoarelor de căutare, unde oamenii caută răspunsuri precum: „Ce se întâmplă cu mine după ce voi muri?” sau „Cine este Isus? – prin intermediul oricărui mediu suntem pregătiţi să proclamăm Vestea cea Bună, iar   rugăciunile şi donaţiile financiare ale dumneavoastră fac aceste lucruri posibile. Suntem foarte mulţumiţi de colaborarea dumneavoastră şi de dragostea care o aveţi pentru Evanghelie.

Preluat şi tradus din NoticiaCristiana.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s