John MacArthur – „Bisericile care sprijină căsătoriile homosexuale aparţin Satanei”

„Bisericile care tolerează căsătoriile dintre persoanele de acelaşi sex, aparţin Satanei”, a denunţat recent autorul şi pastorul american, John MacArthur.

Pastorul bisericii Grace Community din Sun Valley – California, a spus într-un interviu acordat lui The Blaze, că acele congregaţii liberale „nu sunt loiale Bibliei”. „Duceţi-vă dumneavoastră la vreunul din acele seminarii … timp de un secol (aceştia) au negat autoritatea biblică, ei nu au nici o legătură cu Scriptura, ei sunt biserica apostată, sunt biserica Satanei”, a spus pastorul referindu-se la Biserica Presbiteriană din SUA care recent a aprobat prin vot căsătoria persoanelor de acelaşi sex.

John MacArthur

MacArthur care a ajuns faimos datorită opiniilor lui conservatoare, a precizat că acei care sprijină homosexualitatea, prin citirea Bibliei, au ajuns la concluzii „deformate” şi „complet iraţionale”. „Condamnarea homosexualităţii de către Dumnezeu este foarte clară şi El s-a opus acestei practici în toate timpurile”, a scris într-un articol intitulat „Planul lui Dumnezeu pentru agenda gay”. „Ca şi creştin nu pot ca să pun în pericol ceea ce spune Biblia despre homosexualitate. Interesează mai puţin faptul că tu vrei să fii compătimitor cu homosexualii. Simpatia şi exaltarea ta trebuie să fie pentru Dumnezeu şi pentru dreptatea Lui. Homosexualii au o atitudine sfidătoare şi întotdeauna s-au arătat că sunt împotriva voinţei lui Dumnezeu. De la început Dumnezeu „i-a făcut parte bărbătească şi parte femeiască” (Matei 19:4).

„Creştinismul cultural (termen ce se referă la creştinii ce nu se identifică cu teologia creştină, ci este creştin doar datorită culturii sau circumstanţelor în care trăieşte, n.tr.) …moare extrem de rapid … când avem nişte alegeri în care programul politic este păcătos – la ultimele alegeri programul Partidului Democrat era pentru omorârea copiilor (avort) şi pentru homosexualitate,” a spus MacArthur. „Generaţia tânără subscrie corupţiei şi lipsei de etică şi morală, promovate de către mass-media şi de educatori”.

„Nu vă lăsaţi intimidaţi de apărătorii homosexualilor şi de raţionamentele lor inutile, deoarece argumentele acestora nu au fundament. Homosexualii şi toţi acei care tolerează păcatul, sunt angajaţi în a răsturna domnia lui Hristos în această lume. Dar rebeliunea lor este inutilă, deoarece Duhul Sfânt spune: Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu. (1 Corinteni 6:9-10)”, a punctat MacArthur care şi-a atras un val de critici în special pentru că a adăugat că mânia lui Dumnezeu , aşa cum este descrisă în Epistola către Romani, va veni peste America ca şi rezultat al liberalizării acesteia.

„Dar din păcate, când oamenii se opun în a recunoaşte păcatul homosexualităţii – numind binele rău şi răul bine (Isaia 5:20) – o fac pe contul multor suflete”.

„Care trebuie să fie răspunsul tău la agenda homosexuală”, ne întreabă MacArthur? „Trebuie să fie un răspuns biblic – confruntându-i cu adevărul Scripturii care condamnă homosexualitatea şi promite pedeapsa veşnică pentru toţi care o practică. Care trebuie să fie răspunsul tău la homosexualitate? Trebuie să fie un răspuns evanghelic – confruntându-i cu adevărul Scripturii care îl condamnă pe păcătos, dar îi oferă speranţa mântuirii prin intermediul pocăinţei şi a credinţei în Isus Hristos”.

MacArthur a insistat ca toţi creştinii să-şi apere credinţa şi să apere de asemenea religia conservatoare. Nu este pentru prima dată când MacArthur dă naştere la polemică. Anul trecut el a organizat o conferinţă intitulată „Strange Fire” (Foc Străin), în care a condamnat energic mişcarea carismatică , argumentând că aceasta „ a deschis poarta celei mai mari erori teologice care depăşeşte orice altă aberaţie teologică din aceste zile”.

Surse: Christian TodayThe Blazegty.org

Un gând despre „John MacArthur – „Bisericile care sprijină căsătoriile homosexuale aparţin Satanei”

  1. Sa ne păzească Domnul de vremurile care au venit…….ca sa ne dam seama cat de rau am ajuns ca sunt biserici crestine conduse de homosexuali.Doamne cat de aproape esti !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s