O fetiţă îi trimite un mesaj lui Dumnezeu prin intermediul unui balon, cerându-I ajutorul

note-to-god-found-in-gilbert-ariz

Fragment din scrisoarea fetei

O femeie din Arizona încearcă să găsească o familie nevoiaşă din zonă, deoarece a găsit o scrisoare adresată lui Dumnezeu, prin care i se cerea ajutorul şi protecţia.

Conform unui articol din NoticiaCristiana.com, Carol Marshall din Gilbert, Arizona, a povestit mediilor de comunicaţie locale că recent a găsit un balon dezumflat care a căzut într-o anumită parte a grădinii sale, care avea o notă scrisă legată de el. Nota a fost scrisă de o fetiţă pe nume Sophia, cel mai probabil cu vârstă cuprinsă între 8 şi 11 ani. Micuţa îi cerea ajutor lui Dumnezeu pentru familia ei „care trece prin momente dificile”.

„Dumnezeule drag, îţi mulţumesc pentru că Tu mi-ai dat viaţă”, spune una dintre frazele acelei scrisori, conform informaţiilor WTVR – TV. „Vă cer ajutor pentru familia mea pentru că trecem prin vremuri dificile”. „Vă cer să o protejaţi pe mama mea deoarece ea pleacă la lucru dimineaţă la şase şi se întoarce seara la şapte şi sunt îngrijorată pentru ea pentru că aproape nici nu mănâncă, când munceşte”, continuă scrisoarea.

Marshall crede că fetiţa a legat nota de acel balon cu speranţa că acesta va ajunge până în Cer unde se află Dumnezeu. Marshall a adăugat că s-a simţit legată imediat de această fetiţă după ce i-a citit această inocentă şi dulce scrisoare şi doreşte să ajute pe această familie nevoiaşă. Unica problemă este să găsească fetiţa. Scrisoarea oferă anumite indicii vagi, inclusiv că merge la şcoala primară într-un loc aproape de Gilbert. „Gândul meu automat a fost: nu ar fi genial ca să facem ceva frumos pentru această fetiţă şi familia ei?”

Femeia din Gilbert a adăugat că scrisoarea este indicaţia cea mai profundă de felul cum persoanele pot să lucreze cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru a-i face voia.

Această neobişnuită întâmplare este similară cu o alta din decembrie 2013, în care la două surori prin creştere din Condadul de Knox, Tennessee, li s-a împlinit dorinţa, după ce au trimis lui Dumnezeu o scrisoare prin intermediul unui balon, prin care cereau o casă „pentru totdeauna” şi cu părinţi adoptivi buni.

Balonul fetelor a plutit tot drumul dinspre Tennessee, până în Maryland, unde rezidenţii unui parc de rulote au găsit scrisoarea şi balonul dezumflat. La puţin timp după ce fetele au trimis balonul, şi-au văzut împlinită dorinţa: Lynn şi Dennis au devenit părinţii lor adoptivi cu care deja au mai mult de două luni de convieţuire.

Părinţii adoptivi cred că deoarece scrisoarea fetelor a ajuns la familia lor, este un semnal că trebuie să le adopte pentru totdeauna. „Eu pot să-l văd doar pe Dumnezeu luând acest balon şi suflându-l în direcţia corectă. Pentru că a fost trimis spre noi şi noi l-am găsit, este aprobarea pentru noi că suntem capabili să adoptăm aceste fete”, a spus Lynn unui mediu de comunicaţii local.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s