Originea vieţii – dezlegarea misterului vieţii (documentar video)

Asemenea documentare nu veţi vedea niciodată pe Discovery sau National Geografic, pentru că acestea sunt nişte posturi comerciale de îndoctrinare evoluţionistă.

În 1993, profesorul Phillip Johnson de la Universitatea Berkeley California a invitat un grup de oameni de ştiinţă şi filozofi într-un oraş de pe plajele Californiei. Aceştia proveneau din centre academice majore printre care: Cambridge, Munchen sau Chicago, să pună la îndoială o idee care a dominat lumea ştiinţifică timp de 150 de ani.

Phillip Johnson – De unde venim? Cum am ajuns aici? Cine ne-a făcut posibilă existenţa? Care este relaţia noastră cu realitatea în întregimea ei? Când ne uităm la incredibila diversitate şi complexitate a vieţii, inevitabil ne vine în minte întrebarea: cine a făcut ca toate acestea să existe? A fost pur şi simplu accidentele şi necesitatea? …. forţe naturale nedirecţionate acţionând la întâmplare? Sau s-a întâmplat cu totul altceva? … există un scop, un plan, un proiect/design? Un proiect datorat unei cauze inteligente. Cred că acestea sunt într-adevăr întrebări fundamentale.

Dr. Paul A. Nelson – cred că conferinţa de la Pajaro Dunes reprezintă un punct de cotitură pentru mulţi dintre noi. Individual, fiecare aveam dubii privind teoria evoluţiei, dar când ne-am întâlnit, fiecare a pus pe masă câte ceva şi dintr-o dată toţi am avut o sclipire, … o nouă perspectivă privind viaţa pe care nici unul dintre noi nu o văzuse până atunci individual.

Dr. Dean Kenyon – fost biolog evoluţionist – trebuie să recunosc că a fost o perioadă de timp foarte intensă a vieţii mele în care părea că aveam aici ceva mult mai satisfăcător din punct de vedere intelectual decât viziunea care o aveam până în acel moment.

Dr. Michael J. Behe – biochimist – privind acum în urmă, cred că această întâlnire mi-a dat motivaţia să mă uit la dovezi şi să văd mai clar către ce concluzii indicau ele.

Dr. Stephen C. Meyer – filozof  – mi-am dat seama că aveam de-a face cu ceva mai mare decât disciplinele personale ale fiecăruia şi că asistăm la naşterea unei comunităţi de oameni de ştiinţă dispuşi să privească în faţă misterul fundamental.

Un gând despre „Originea vieţii – dezlegarea misterului vieţii (documentar video)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s