O mamă iartă pe cel ce i-a asasinat fiul

Un exemplu extraordinar de credinţă creştină pusă în practică, după modelul Domnului Isus.

„Când au ajuns la locul numit „Căpăţâna”, L-au răstignit acolo, pe El şi pe făcătorii de rele: unul la dreapta, şi altul la stânga. Isus zicea: „Tată, iartă-i, căci nu ştiu ce fac!” Ei şi-au împărţit hainele Lui între ei, trăgând la sorţi”. (Luca 23:33-34)                                                                                       „Şi aruncau cu pietre în Ştefan, care se ruga şi zicea: „Doamne Isuse, primeşte duhul meu!” Apoi a îngenuncheat şi a strigat cu glas tare: „Doamne, nu le ţine în seamă păcatul acesta!” Şi, după aceste vorbe, a adormt”. (Faptele apostolilor 7:59-60)

În decembrie 2012, Rafael da Silva, fiul lui Maria Nice, casnică, a fost asasinat în cartierul Colinas de Sur, din João Pessoa (Brazilia). Luna trecută, Alisson Lima dos Santos, a fost identificat de către poliţie ca fiind autorul crimei. El a fost arestat împreună cu alţi trei tineri, suspecţi de a fi comis mai multe asesinate şi pentru participare în traficul de droguri.

Maria Nice, împreună cu avocatul ei, au urmărit maşina ce transporta pe cel suspect de crimă, până la sediul poliţiei. Acolo, în faţa camerelor de filmat, Maria a cerut poliţiştilor să-i dea voie ca să vorbească cu Allison. Mama i-a vorbit în faţă celui ce i-a asasinat fiul şi i-a spus că ea este credincioasă evanghelică şi că ea se roagă pentru el, de când s-a întâmplat crima. „Uită-te la mine, eu sunt creștină, eu te-am iertat, nu te-am vizitat pentru că nu am avut curaj să merg acolo, dar eu m-am rugat ca tu să-L găsești pe acest Dumnezeu ce eu slujesc, tu o să-i slujești Lui, ai auzit? Eu nu am nici un pic de ură pentru tine, doar mă rog pentru tine în fiecare zi. Am așteptat un an întreg Alisson ca să-ți spun asta. Băiatul meu este mort dar Dumnezeu are grijă de el, dar eu astăzi sunt tristă pentru tine pentru că ai omorât pe Rafael. Tu nu mi-ai dat ocazia să-mi privesc fiul în ochi, să-l văd crescând și îmbătrânind. Tu știi că era un băiat bun, muncitor, dar tu acum ești aici și eu voi continua să mă rog pentru tine. Dumnezeule însoțește-l pe Alisson oriunde el va fi, nu-l lăsa nici un minut, atinge-i inima cum ai atins-o pe a mea, liniștește-i mama care cu siguranță suferă la fel de mult ca și mine. Îți mulțumesc Doamne în Numele Domnului Isus. AMIN!!!”

Mărturia Mariei Nice, a ajuns să fie prezentată la televiziunea Correio de Paraiba şi a avut un impact deosebit la public. Delegatul oficial, Bruno Victor, care investighează cazul, a spus că Allison l-a asasinat pe Rafael împreună cu un alt băiat, care şi el a fost arestat. Ceilalţi arestaţi sunt implicaţi într-un alt caz cu împuşcături, în care trei copii au fost răniţi.

(Videoul este în portugheză)

Sursa:Noticia Cristiana


Un gând despre „O mamă iartă pe cel ce i-a asasinat fiul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s